top of page

Human Design: Leven volgens je authentieke zelf!

Bijgewerkt op: 13 feb. 2023

Noëlle van Deventer, is blogster en heeft haar eigen blog https://beyondprikkels.nl/ . Zij heeft een blog geschreven over haar Human Design reading van mij. Hieronder vind je een deel van haar blog:


"Waarom doe ik dingen zoals ik ze doe? Waarom liet ik me als tiener erg beïnvloeden? Waarom wilde ik 2.000 dingen gaan doen na mijn opleiding? Waarom kan ik me zwaar irriteren als mensen zich anders voordoen dan ze eigenlijk zijn? Waarom zijn de acties die ik heb gedaan vanuit gevoel beter gegaan dan rationele beslissingen? Waarom kan ik niet te lang alleen zijn?

Wat je op internet tegenkomt over Human Design


Hier wil ik meer van weten dacht ik! Al snel kwam ik erachter dat er via internet talloze mogelijkheden zijn om via een digitaal apparaat binnen 1 minuut erachter te komen welk energy type jij bent. Een Manifestor, een Generator, een Manifesting Generator, een Projector, of een Reflector. Bronnen die ik vond gaven op basis van mijn geboortetijd en geboorteplaats allemaal hetzelfde aan: een Manifesting Generator. YAY I guess? Dat op basis van dit systeem alle mensen op deze planeet verdeeld zij over vijf types vind ik te algemeen. Nog in dezelfde week kwam ik in contact met Annelies. Zij vertelde me gepassioneerd over dit systeem.


Meer naar dat onderbuikgevoel luisteren

Zo ben ik er via een uitgebreide reading van Annelies (84 A4’tjes vol!) achter gekomen dat ik een Manifesting Generator ben. En dat mijn onderbewuste systemen beter werken dan bewuste. Zo mag ik veel meer op dat onderbuikgevoel vertrouwen. Of op de energie die af en toe door mijn lijf giert als ik een interne YES voel op iets. Geen idee hoe ik die shift moet maken van mijn hoofd naar mijn onderbuik. Dat is de volgende stap. Of dat de kritische blik die ik op dingen kan hebben te maken heeft met poort 32: angst voor mislukking. Maar dat ik daarbij ook goed kan aanvoelen of iets juist kans van slagen heeft. En zo kan ik je nog veel meer vertellen over Human Design en mijn 84 pagina’s.


Error? Kijk naar je blauwdruk van Human Design


Ik wil jou dit laten weten. Geen mens is hetzelfde en iedereen werkt VAN NATURE op een unieke manier. Ik vind het heel fijn dat dit bestaat en sta er open voor. Bij Magische Diensten is Annelies nu te vinden met haar readings. Ik stel je graag aan haar voor zodat ook jij af en toe naar je eigen blauwdruk kan kijken als je een error hebt in een bepaalde situatie ! "Ook zo'n uitgebreide basis reading ontvangen? Bestel 'm hier www.zonne-vrouw.nl/shop

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wat heeft Human Design mij gebracht?

Aangezien ik een Human Design reader ben, lijkt het mij van waarde wat Human Design mij tot dusver heeft gebracht. Want ik kan me indenken, en zeker als Human Design nieuw voor je is, dat je je niet g

Comments


bottom of page