top of page

Ontdek de magie van Omega 3 vetzuren voor kinderen! Essentieel voor onze kleine denkers en hun groeiende lichamen, bevorderd Omega 3 scherpe cognitie, een stralende stemming en een gezond hart. Geef je kinderen de beste start met de gezondheidsvoordelen van deze vetzuren

De belangrijke voordelen van Omega-3 voor kinderen

 

 

 

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, en het integreren van omega-3 in het dieet kan een positieve impact hebben op de groei en ontwikkeling. Je kinderen verdienen het allerbeste, en dat begint met een solide basis van gezondheid en welzijn. Ontdek hieronder waarom omega-3 zo essentieel is voor jouw kind:

1. Bevordering van hersenontwikkeling:

Omega-3 vetzuren, met name DHA (docosahexaeenzuur), spelen een cruciale rol bij de ontwikkeling van de hersenen. Deze vetzuren vormen de bouwstenen van de hersencellen en ondersteunen de cognitieve functies, waaronder leren, geheugen en concentratie. Regelmatige inname van omega-3 vetzuren kan bijdragen aan een gezonde hersenontwikkeling bij kinderen.

 

2. Verbetering van gedrags- en stemmingssymptomen:

Onderzoek heeft aangetoond dat omega-3 vetzuren kunnen helpen bij het verminderen van gedrags- en stemmingsproblemen bij kinderen, zoals aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit (ADHD) en stemmingswisselingen. Deze vetzuren hebben ontstekingsremmende eigenschappen die de emotionele balans kunnen bevorderen en bijdragen aan een rustiger gedrag.

 

3. Ondersteuning van ooggezondheid:

Luteïne en zeaxanthine, twee belangrijke antioxidanten die in omega-3 rijke voeding voorkomen, spelen een rol bij het behoud van een goede ooggezondheid. Deze voedingsstoffen kunnen het risico op oogproblemen op latere leeftijd verminderen en de algehele oogfunctie bij kinderen ondersteunen.

 

4. Bevordering van hartgezondheid:

Omega-3 vetzuren kunnen bijdragen aan een gezond hart en cardiovasculair systeem, zelfs op jonge leeftijd. Ze kunnen helpen bij het handhaven van gezonde bloeddrukwaarden en het verminderen van ontstekingen die schadelijk kunnen zijn voor het hart op latere leeftijd.

 

5. Ondersteuning van het immuunsysteem:

Een sterk immuunsysteem is van vitaal belang voor kinderen, vooral tijdens hun groei. Omega-3 vetzuren kunnen bijdragen aan een gezond immuunsysteem door ontstekingsreacties te reguleren en het lichaam beter voor te bereiden om infecties te bestrijden.

Het opnemen van omega-3 in het dieet jouw kind kan een scala aan voordelen bieden voor de algehele groei en ontwikkeling. Van een positieve invloed op de hersenen en stemming tot het bevorderen van een gezonde hart- en oogfunctie, deze essentiële vetzuren spelen een onschatbare rol in het welzijn van je kind. 

 

Maak vandaag nog de keuze voor Omega-3. De zorgvuldig samengestelde Omega-3 olie van Eqology is speciaal ontworpen om aan de behoeften van opgroeiende kinderen te voldoen, met de hoogste kwaliteit en zuiverheid. 

Eqology omega 3 visolie

visolie eqology

Zelf werk ik met de meest zuivere visolie op de markt; Eqology. Ik sta volledig achter hun werkwijze én product. Zeker nu de zeeën en daardoor ook de vissen, steeds vuiler worden en er ook nog wordt overbevist! 

De omega 3 visolie van Eqology voldoet daarom aan de volgende criteria:

 • Het is een vloeibaar supplement (goed opneembaar door het lichaam)

 • Het is een hoog gedoseerde visolie

 • Het is duurzaam (MSC en CoC-gecertificeerd); gewonnen uit de snijresten van visfilet, zodat er geen extra (of onnodig) vissen gevangen hoeven te worden

 • De visolie bevat omega3 uit kabeljauw geviste afkomstig uit de koudste zeeën van de wereld (Noorwegen)

 • Laagste totoxwaarde (<4) = super verse olie!

 • Geschikt voor kinderen

 • Geschikt voor zwangere vrouwen

 • Zachte smaak

 • Geen (vieze) oprispingen

 • 100% natuurlijk

 • Bevat speciaal geselecteerde olijfolie met een hoog gehalte aan polyfenolen (antioxidanten!)

Eqology staat voor kwaliteit en is alleen via therapeuten en andere gezondheidsprofessionals te verkrijgen. Wil jij ook graag gebruik maken van deze visolie, vul je gegevens in op onderstaand formulier.

Ja ik wil de Eqology visolie voor mijn kind

Omega3 is een must voor iedereen.
Het is de voeding van je hersenen, ogen, hart & bloedvaten en het ondersteunt het immuunsysteem wat een sleutel kan zijn naar het oplossen van acné of eczeem.

Visolie voor kinderen:
Kidsolie citroensmaak, €28 per maand

Familypack 1 kind + 1 volwassene citroen- of sinaasappelsmaak, 1e maand €92, daarna €61

Familypack 1 kind + 2 volwassenen citroen- of sinaasappelsmaak, 1e maand €159, daarna €97

Familypack 2 kinderen + 2 volwassenen citroen- of sinaasappelsmaak, 1e maand €173, daarna €115
 

*verzendkosten zijn €5,99 per maand
Bij het plaatsen van je bestelling ga je akkoord met een incassering van 6 maanden.

🐟 MCS en CoC gecertificeerd

🐟 Bevat speciaal geselecteerde olijfolie met veel antioxidanten

🐟 Duurzaam geproduceerd (geen zeeën die leeggevist worden)

🐟 Bezorging binnen 8-10 dagen

Dank je wel, je bestelling wordt zsm verwerkt

bottom of page