top of page
AF05C35C-D922-44F1-9635-DA4FF687EB31.jpeg

NEI voor kinderen

Driftbuien, slaapproblemen, faalangst, naar binnen keren, vaak kunnen we als ouder plaatsen waar bepaald gedrag van ons kind vandaan komt, maar ook wel eens niet. Je kan er de vinger maar niet leggen en hebt al van alles geprobeerd. In zo’n geval kan een NEI sessie uitkomst bieden!

NEI is voor elk kind

Of je kind nu 0 of 14 jaar oud is, je kind wel of niet kan praten, NEI is geschikt voor elk kind. Sterker nog, jouw kind hoeft niet eens fysiek bij de sessie te zijn! Doordat we tijdens een NEI sessie contact maken met het onderbewustzijn van jouw kind, maakt het niet uit of jouw kind nu op school, bij de opvang, slaapt of wakker is of lekker thuis is. 

Tijdens de NEI sessie test ik uit met behulp van de biotensor, wanneer op de tijdlijn jouw kind een bepaalde emotie niet heeft kunnen verwerken en deze hem/haar tot op het heden nog steeds triggered. En vanuit daar dus ongewenst gedrag, ongewenst gevoel of een fysieke klacht ontstaat. Er wordt dus context gegeven aan de emotie, waardoor de linkerhersenhelft de emotie gaat begrijpen en zo ontstaat er een samenwerking van de linker- en rechterhersenhelft. Met behulp van de biotensor gaan we vervolgens de emotie loskoppelen. Weg = weg. In 1 tot 3 sessies kunnen we al heel veel bereiken in het ondersteunen van jouw kind. 

  • Online beschikbaar

    1 uur

    50 euro
bottom of page