top of page
AF05C35C-D922-44F1-9635-DA4FF687EB31.jpeg

NEI voor kinderen

Driftbuien, slaapproblemen, faalangst, naar binnen keren, vaak kunnen we als ouder plaatsen waar bepaald gedrag van ons kind vandaan komt, maar ook wel eens niet. Je kan er de vinger maar niet leggen en hebt al van alles geprobeerd. In zo’n geval kan een NEI sessie uitkomst bieden!

NEI is voor elk kind

Of je kind nu 0 of 14 jaar oud is, je kind wel of niet kan praten, NEI is geschikt voor elk kind. Sterker nog, jouw kind hoeft niet eens fysiek bij de sessie te zijn! Doordat we tijdens een NEI sessie contact maken met het onderbewustzijn van jouw kind, maakt het niet uit of jouw kind nu op school, bij de opvang, slaapt of wakker is of lekker thuis is. 

Tijdens de NEI sessie test ik uit met behulp van de biotensor, wanneer op de tijdlijn jouw kind een bepaalde emotie niet heeft kunnen verwerken en deze hem/haar tot op het heden nog steeds triggered. En vanuit daar dus ongewenst gedrag, ongewenst gevoel of een fysieke klacht ontstaat. Er wordt dus context gegeven aan de emotie, waardoor de linkerhersenhelft de emotie gaat begrijpen en zo ontstaat er een samenwerking van de linker- en rechterhersenhelft. Met behulp van de biotensor gaan we vervolgens de emotie loskoppelen. Weg = weg. In 1 tot 3 sessies kunnen we al heel veel bereiken in het ondersteunen van jouw kind.

Een sessie duurt 60 tot 90 minuten.

 

Voor een NEI sessie voor een kind van 12 jaar en ouder, heb ik zijn / haar toestemming nodig. 

Thamara

Ik kwam Annelies tegen op Instagram en werd direct getriggerd om een NEI sessie te boeken voor m'n dochtertje. Uiteindelijk twee sessies voor haar gedaan en zagen na korte tijd al enorm verschil in gedrag..in positieve zin. Zo fijn!

 

En ik heb door een winactie van Annelies ook nog een NEI sessie voor mezelf gewonnen, hoe te gek is dat! Hier kwamen ook interessante thema's naar boven die we gelijk los hebben kunnen koppelen. Zo blij mee! Iedereen zou op frequente basis een sessie moeten ondergaan om overwerkt trauma aan te kijken en los te laten..boek deze dan zeker bij Annelies. Heel prettig persoon met een fijne rustige energie.

Mariska

Via via ben ik bij Annelies terecht gekomen. In eerste instantie voor onze baby. Ze huilde constant in de auto, echt ontroostbaar. Van alles geprobeerd. Na 2 NEI sessies met Annelies is het helemaal omgedraaid, ze slaapt als een Roosje in de auto. Echt fantastisch!

 

Daarna voor onze oudste zoon een sessie gedaan. We hadden het idee dat iets hem dwarszat, dat hij zichzelf tegenhield op de een of andere manier. Na 1 sessie hebben ze zo’n ander jongetje! Echt enorm positief gegroeid! Super blij dat we deze sessie hebben kunnen doen! We raden het echt iedereen aan.

J

Wauw wat bijzonder! Nu al! Zo'n ander open kereltje in huis. Vragen stellen, vertellen over wat hij ziet of heeft gezien....daar vragen over stellen. Echt aan het willen groeien! Je ziet hem met de minuut denken en linken leggen...

.....Normaal is ie veel geslotener... al heel wat cursussen en therapieën met hem gedaan, maar dit nog nooit gezien op deze manier! Wauw!! Echt zo mooi! Geweldig! Dankjewel!

  • Online beschikbaar

    1 uur 15 min.

    85 euro
bottom of page