top of page
IMG_0189.jpeg

Energetische huisreiniging

Voelt je huis niet fijn? Ben je voortdurend moe, voel je je futloos als je thuiskomt, slaap jij en/of je kinderen slecht? Zijn er spanningen? Heb je last van aardstralen, straling of spookt het in huis? Boek dan een energetische huisreiniging, 

Wat houdt een energetische huisreiniging in?

Wil jij je weer fijn voelen in je eigen huis? Zodat je je weer kunt ontspannen in huis en je bepaalde kamers in huis niet meer hoeft te vermijden? Je weer lekker kunt ontspannen en opladen?

Als de energie in huis niet optimaal is, kan het zelfs ziekmakend worden! 

Als de ruimte waarin jij de meeste uren van de dag vertoeft, energetisch in balans is, zul je merken dat jouw lichaam en dus ook jouw energieniveau hier positief op gaan reageren. Het zelfgenezend vermogen wordt weer aangezet in een energetisch schoon huis. 

Tijdens een energetische huisreiniging ga ik samen met jou de balans opmaken van jouw huis; zitten er aardstralen, wateraders of andere energetische verstoringen? Hangen er nog emoties van jou of je gezinsleden rond en nog van vorige bewoners? Hoe staat het met de grond waarop het huis is gebouwd? 

Dit gaan we samen neutraliseren, waardoor de energie van het huis weer in balans komt. Dit gaat via videobellen, waarbij het belangrijk is dat jij op dat moment thuis bent. 

Naast het uitvoeren van deze huisreiniging, leer ik je ook om je woonomgeving en jezelf energetisch op peil te houden.

Mocht het niet lukken om overdag thuis te zijn, neem dan even contact op. Dan kan ik zelf de huisreiniging voor je doen, maar mis je de ervaring hoe je huis voor de reiniging aanvoelde. 

bottom of page