top of page
kinderen lopen

Human Design voor kinderen

Breng jouw kinderen dichter bij hun kern en laat ze opgroeien tot zelfbewuste individuen met behulp van Human Design. De handleiding, "Human Design voor Kinderen", is jouw ultieme gids om het unieke design van je kind te begrijpen en te koesteren, vanaf de vroege jaren tot de tienerjaren. 

 

Kinderen die leven volgens hun ware aard bloeien op en vinden rust in zichzelf. De praktische handleiding helpt je om jouw kind te ondersteunen bij het omarmen van zijn/haar eigenheid, liefde voor zichzelf te ontwikkelen en met gemak door het leven te gaan.

De handleiding biedt jou:

 

✨ Een diepgaand inzicht in het energietype, de autoriteit, het profiel, de energiecentra, de omgeving en het vertering systeem van jouw kind.

✨ Praktische tips en advies om je kind op maat te begeleiden en te ondersteunen in hun groei.

✨ Levensveranderende kennis om zelf te groeien en jouw kinderen te begeleiden op basis van jouw eigen Human Design.

Laat je leiden door de wijsheid van Human Design en geef jouw kinderen een mooie start in het leven. Voor slechts €15 krijg je toegang tot dit waardevolle inzicht, dat een blijvende impact zal hebben op de ontwikkeling en groei van jouw kinderen.

Zij gingen je voor:

Screenshot_20230502-154629_edited.jpg
Screenshot_20230502-145026_edited.jpg
Screenshot_20230502-145356_edited_edited.jpg
generator kind

Het Generator kind

Zeer levendig is het Generator kind. Het heeft dagelijks veel energie en is erg actief. Het is belangrijk dat het Generator kind vooral lichamelijk actief is en zo zijn/haar energie kan besteden. De buitenlucht is goed voor dit kind, laat het dus vaak buiten spelen en neem het regelmatig mee voor een boodschap doen of op bezoek. Lichamelijke beweging in de buitenlucht bezorgt dit kind een betere nachtrust, dus stimuleer als begeleider het buitenspelen. Het Generator kind kan uren in touw zijn, zo kan het zijn/ haar energie kwijt. Daarom heeft het iets nodig waar het zich helemaal op kan storten, zoals een sport, muziekinstrument, hobby of studie. Laat het kind veel en vaak doen wat het leuk vindt. 

Het Manifesting Generator kind

Het Manifesting Generator kind is enthousiast en gretig, het kan zichzelf ergens volop in storten. Het heeft de meeste energie van alle Human Design typen. Het Manifesting Generator kind heeft de drang tot initiatief nemen (Manifestor kant), maar tegelijkertijd heeft het er baat bij om steeds weer af te stemmen op zijn/haar innerlijke stem (onderbuikgevoel) vóór het tot actie overgaat: voelt dit goed voor me (Generator kant)? Maar dit is echt een opgave voor het Manifesting Generator kind, want het wil zo graag op volle kracht vooruit, het staat te trappelen. Het is bang iets van het leven te missen. Maar wacht het niet eerst geduldig de reactie van zijn/haar lichaam af (wat zegt m’n innerlijke stem/ onderbuikgevoel?), dan lopen zijn/haar plannen geheid in de soep of vergeet het belangrijke dingen.

manifesting generator kind
Projector kinderen

Het Projector Kind

Het Projector kind heeft niet altijd de energie die Generator en Manifesting Generator kinderen wel hebben. Dit komt omdat het Projector kind niet bij de bron van energie in zichzelf kan komen en moet die energie daarom uit zijn/haar omgeving halen. Zodoende is het afhankelijk van anderen en heeft het erg veel behoefte aan aandacht. Het kind kan pieken in energie, om daarna moe en lusteloos te zijn. Het Projectorkind is vooral geïnteresseerd in anderen en minder in zichzelf. Het heeft een zeer open houding in het contact en focust zich totaal op de ander. Het is een kind dat over het algemeen goed bij iedereen ligt.

Het Manifestor kind

Het Manifestor kind heeft energie om zowel lichamelijk als geestelijk actief te zijn. De energie van het Manifestor kind is gericht op manifesteren en creëren, het neemt graag initiatief. Daardoor laat het Manifestor kind zich niet aansturen, het gaat gewoon zijn/haar eigen gang, omdat het anderen helemaal niet nodig heeft. Het weet, dat het ‘het gewoon zelf kan’, zonder de hulp van een ander. Het vertrouwt op zijn/haar eigen wijsheid en originaliteit. Dit is het kind dat gaat buitenspelen en er niet bij stilstaat dat jij dit als begeleider wel graag wilt weten. Een Manifestor kind is moeilijk te doorgronden en is ongrijpbaar, dit kan jou als begeleider een onzeker gevoel geven. Ook kan dit kind een pittig karakter hebben.

manifestor kind
reflector kind

Het Reflector kind

Maar één op de honderd kinderen is een Reflector. Een Reflector heeft geen enkel energiecentrum gedefinieerd (ingekleurd) en staat daarom volledig open voor zijn/haar omgeving. Die omgeving is dus heel bepalend en belangrijk in het leven van het Reflector kind. Als iedereen vrolijk is, is dit kind het zonnetje in huis. Als de mensen om hem/haar heen verdrietig zijn, voelt het zich ook bedroefd. Aan een Reflector kind kun je precies zien hoe de vlag erbij hangt, want het is een spiegel voor zijn omgeving en een thermometer voor de sfeer. De omgeving is dus als het ware van levensbelang voor het Reflector kind. Is de omgeving gezond, dan is het Reflector kind gezond. Is de omgeving ziek, dan is het Reflector kind ziek. Daarom hoort het Reflector kind thuis in een omgeving waarin hij/zij past, in een omgeving waarin het zichzelf thuis voelt.

Human Design voor kinderen

E-book Human Design voor kinderen

Elk kind is uniek, en daarom is "Human Design voor Kinderen" jouw gepersonaliseerde gids voor effectief ouderschap. Ontdek hoe je de natuurlijke eigenschappen van jouw kind kunt omarmen en optimaal kunt ondersteunen, terwijl je zijn/haar groei en zelfexpressie bevordert. In deze handleiding worden praktische tips gegeven aan de hand van het energietype, autoriteit, profiel, energiecentra, omgeving en verteringssysteem van het kind. De handleiding is voor meerdere kinderen te gebruiken.

Enige kennis over Human Design is vereist om met dit boek te kunnen werken en ik raad je ten harte aan, om zelf eerst jouw eigen Human Design te kennen en te integreren in je leven. Zodat je onder andere weet waar bepaalde overtuigingen en conditioneringen vandaan komen en je deze niet projecteert op je kind(eren).

Human Design is een experiment. Het is allemaal niet zo zwart-wit. Maak er een mooie ontdekkingsreis van samen met je kind(eren) en kom erachter wat voor hem/haar wel of niet werkt.

Een fijne reis gewenst! 

Investering: €15

bottom of page