top of page
ademwerk TB.jpg

Ademwerk

Bij Zonnevrouw kun je ook de kracht van je eigen ademhaling ontdekken. Ademwerk is een krachtige tool, waarbij je verder niets nodig hebt dan je eigen ademhaling. Bij Zonnevrouw kun je terecht voor 1:1 of 2:1 ademsessies en ademcirkels. Ook is er een online ademreis voor thuis beschikbaar

Bij de Ademsessies worden er twee verschillende verbonden ademtechnieken aangeboden;

Ademcirkels

Ademen in groepsverband:
In een ademcirkel omring je jezelf met een ondersteunende groep die samen ademt en bloeit. De gedeelde energie en intenties versterken de ervaring, waardoor diepgaande transformatie en heling mogelijk worden.

Onderlinge verbondenheid:
Ademcirkels brengen mensen samen, creëren een sfeer van verbondenheid en solidariteit. Het delen van deze reis met anderen biedt een gevoel van eenheid en begrip, waardoor de helende kracht van ademwerk wordt versterkt.

Persoonlijke en collectieve groei:
Zowel 1:1 ademsessies als ademcirkels bevorderen persoonlijke groei, maar ademcirkels bieden ook ruimte voor collectieve groei. De gezamenlijke intenties van de groep kunnen een krachtige dynamiek creëren die bijdraagt aan individuele en groepsontwikkeling.

Ademreis voor thuis

Omdat ik momenteel niet in de gelegenheid ben om live ademsessies aan te bieden, heb ik een online ademreis voor thuis gecreëerd;

Ga thuis met mij op ademreis. In deze laagdrempelige ademreis, waar geen gekke dingen kunnen gebeuren als heftige verkrampingen of hallucinaties, neem ik je eerst mee in een meditatie. Als je daarna (meer) bent gezakt in je lichaam, begint de ademreis. We gaan 4 rondes verbonden ademhalen, met tussen de rondes door, ademretenties (adempauzes). Je zult merken dat je na deze ademreis je meer ontspannen en dichterbij jezelf voelt. Je pompt met deze ademreis veel zuurstof in je lichaam. Als je deze ademreis met regelmaat doet, zul je de gezondheidsvoordelen ervan opmerken.

Het fijne van deze ademreis is, dat je het zo vaak als je wilt en waar je maar wilt kunt doen, want het MP3 bestand kun je downloaden. Voor slechts €8, heb je de ademreis meteen in huis.

Contra indicaties:

Bij de Ademreis voor thuis zijn de volgende contra indicaties van toepassing:

  • Zwangerschap

  • Epilepsie

  • Hartklachten

Je neemt je eigen verantwoording en gezondheid in acht en daarom kan Zonnevrouw niet aansprakelijk worden gesteld.

bottom of page