top of page
AF05C35C-D922-44F1-9635-DA4FF687EB31.jpeg

NEI sessie

Wil jij op een laagdrempelige manier inzicht krijgen in de kern van jouw belemmerende overtuiging, emotie of fysieke klacht? En wil jij deze vervolgens loskoppelen uit jouw systeem, zodat je klachten verminderen of helemaal verdwijnen?

Boek dan een NEI sessie 

Wat is een NEI sessie?

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Met andere woorden, tijdens een Nei-sessie gaan we terug naar de emotie die je niet hebt kunnen doorvoelen op dat moment en dus is opgeslagen in je onderbewustzijn 

(rechterhersenhelft). Doordat we teruggaan in de NEI sessie en er context aan kunnen koppelen, gaat je ratio (linkerhersenhelft) begrijpen wanneer de emotie is ontstaan en kan deze emotie vervolgens loslaten. Waardoor jij in het heden niet telkens weer wordt getriggerd, want weg is weg!

Emotionele trauma's en ervaringen kunnen een energetisch geheugen creëren dat wordt opgeslagen in ons lichaam/ onderbewustzijn. Dit beïnvloed ons lichaam en ons denken.  Het onderbewustzijn slaat deze emotionele ervaringen op in de vorm van associaties. Deze associaties worden verbonden met bepaalde gevoelens. Op het moment dat we een emotie voelen, kan er een oude trigger worden aangeraakt. Hierdoor wordt de emotie groter, dan het in het nu zou moeten zijn. Deze emotie kan je dan overspoelen en je eerste reactie is vaak om hier zo snel mogelijk van weg te rennen.  

biotensor

Tijdens een NEI sessie werken we met een biotensor. Dit is een energetisch meetinstrument. De biotensor kun je zien als het verlengstuk van jouw onderbewustzijn. De biotensor geeft een ja- en nee beweging en kan energie afvoeren en toevoegen. Aan de hand van een werkmodel komen we bij de kern van jouw hulpvraag. Dit koppelen we vervolgens los, zodat jij meer ruimte, rust en ontspanning kunt ervaren! We kunnen aan de slag met ongewenst gedrag, ongewenst gevoel en fysieke klachten.

De duur van een sessie varieert van 60 - 90 minuten.

 

NEI is ook voor kinderen! Driftbuien, slaapproblemen, faalangst, naar binnen keren, vaak kunnen we als ouder plaatsen waar bepaald gedrag van ons kind vandaan komt, maar ook wel eens niet. Je kan er de vinger maar niet leggen en hebt al van alles geprobeerd. In zo’n geval kan een NEI sessie uitkomst bieden!

In mijn praktijk of online (op afstand)

De NEI sessie kan bij mij in de praktijk plaatsvinden, maar het kan ook online via videobellen. Doordat ik contact maak met jouw onderbewustzijn, maakt het niet uit of je tegenover mij zit in mijn praktijk of thuis voor een beeldscherm.  

Ik krijg vaak de vraag of een NEI sessie op afstand (online) net zo effectief is als een sessie in mijn praktijk. Het antwoord is volmondig JA! 

Afstand vormt geen barrière voor de kracht van energie en intentie, want energie kent geen tijd en ruimte. Tijdens een sessie op afstand stem ik af op jouw energie, jouw onderbewustzijn (of van je kind), alsof jij op je kind naast me zit. De universele energie verbindt ons op een diep niveau, ongeacht de fysieke afstand. 

Ik heb inmiddels al vele volwassenen en kinderen ondersteund om meer balans te vinden, emotionele blokkades op te lossen en hun welzijn de verbeteren. Zelfs als ze aan de andere kant van de wereld zijn. De kracht van NEI is grenzeloos en kan overal worden ervaren.

Online NEI sessie

Anke

Dag Annelies

 

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een NEI sessie bij je heb gehad. Mijn klacht was mijn buik, vertering en problemen met sommige voedingsmiddelen. 

Sinds die tijd heb ik veel minder last, weinig krampen en ik kan ook weer meer voedingsmiddelen verdragen zoals kaas. Koemelk drinken of verwerkt in eten zorgt wel voor klachten, maar dan nu meer in maagzuur dan in darmkrampen. 

Ik wil je dan ook heel erg bedanken nog voor de sessie, ik geloof er echt in dat dit mij geholpen heeft aangezien ik verder niets anders aangepast of aangepakt heb in die periode. 

Ellen

Hi, dag Annelies. Wil je graag nog eens bedanken voor de NEI-sessie rond mijn hormonale cyclus van enkele weken terug. Ik ben ondertussen quasi 2 cycli verder en kan echt zeggen dat elke fase uiteraard haar eigenheid heeft, en gelukkig / natuurlijk maar, maar ook dat de schommelingen geen totaal overheersende golven zijn die ‘me overnemen’. Ben ik heel blij mee / dankbaar voor.

Ilse

Hé Annelies, ik voel dat ik je toch even een berichtje wil sturen. Ik weet niet of het al zo snel merkbaar is na 1 dag, maar ik voel me toch een vuur in mijzelf branden. Ondanks gister een te drukke dag gehad en lichamelijk wel echt op ben, ga ik mentaal uit m'n dak in positieve zin. Ik geniet zo van alles gister en vandaag, bizar om mee te maken. Ik ben weer aan het lezen in mijn human design chart en er klikt weer vanalles en ik vind het zo gaaf! Wauw... 💕🔥

Boek hier een NEI sessie of een voedings- en supplementen advies

bottom of page