top of page
AF05C35C-D922-44F1-9635-DA4FF687EB31.jpeg

NEI sessie

Wil jij op een laagdrempelige manier inzicht krijgen in de kern van jouw belemmerende overtuiging, emotie of fysieke klacht? En wil jij deze vervolgens loskoppelen uit jouw systeem, zodat je meer ruimte, rust en ontspanning ervaart?

Boek dan een NEI sessie 

Wat is een NEI sessie?

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Met andere woorden, tijdens een Nei-sessie gaan we terug naar de emotie die je niet hebt kunnen doorvoelen op dat moment en dus is opgeslagen in je onderbewustzijn 

(rechterhersenhelft). Doordat we teruggaan in de NEI sessie en er context aan kunnen koppelen, gaat je ratio (linkerhersenhelft) begrijpen wanneer de emotie is ontstaan en kan deze emotie vervolgens loslaten. Waardoor jij in het heden niet telkens weer wordt getriggerd, want weg is weg!

Emotionele trauma's en ervaringen kunnen een energetisch geheugen creëren dat wordt opgeslagen in ons lichaam/ onderbewustzijn. Dit beïnvloed ons lichaam en ons denken.  Het onderbewustzijn slaat deze emotionele ervaringen op in de vorm van associaties. Deze associaties worden verbonden met bepaalde gevoelens. Op het moment dat we een emotie voelen, kan er een oude trigger worden aangeraakt. Hierdoor wordt de emotie groter, dan het in het nu zou moeten zijn. Deze emotie kan je dan overspoelen en je eerste reactie is vaak om hier zo snel mogelijk van weg te rennen.  

Tijdens een NEI sessie werken we met een biotensor. Dit is een energetisch meetinstrument. De biotensor kun je zien als het verlengstuk van jouw onderbewustzijn. De biotensor geeft een ja- en nee beweging en kan energie afvoeren en toevoegen. Aan de hand van een werkmodel komen we bij de kern van jouw hulpvraag. Dit koppelen we vervolgens los, zodat jij meer ruimte, rust en ontspanning kunt ervaren! We kunnen aan de slag met ongewenst gedrag, ongewenst gevoel en fysieke klachten.

 

NEI is ook voor kinderen! Driftbuien, slaapproblemen, faalangst, naar binnen keren, vaak kunnen we als ouder plaatsen waar bepaald gedrag van ons kind vandaan komt, maar ook wel eens niet. Je kan er de vinger maar niet leggen en hebt al van alles geprobeerd. In zo’n geval kan een NEI sessie uitkomst bieden!

In mijn praktijk of online (op afstand)

De NEI sessie kan bij mij in de praktijk plaatsvinden, maar het kan ook online via videobellen. Doordat ik contact maak met jouw onderbewustzijn, maakt het niet uit of je tegenover mij zit in mijn praktijk of thuis voor een beeldscherm.  

Ik krijg vaak de vraag of een NEI sessie op afstand (online) net zo effectief is als een sessie in mijn praktijk. Het antwoord is volmondig JA! 

Afstand vormt geen barrière voor de kracht van energie en intentie, want energie kent geen tijd en ruimte. Tijdens een sessie op afstand stem ik af op jouw energie, jouw onderbewustzijn (of van je kind), alsof jij op je kind naast me zit. De universele energie verbindt ons op een diep niveau, ongeacht de fysieke afstand. 

Ik heb inmiddels al vele volwassenen en kinderen ondersteund om meer balans te vinden, emotionele blokkades op te lossen en hun welzijn de verbeteren. Zelfs als ze aan de andere kant van de wereld zijn. De kracht van NEI is grenzeloos en kan overal worden ervaren.

Online NEI sessie.jpg
  • Online beschikbaar

    1 uur

    50 euro
bottom of page