top of page

Over mij

Ik ben Annelies en heb me altijd een outsider gevoeld. Ik denk en handel anders dan de meeste mensen en word daarom vaak niet begrepen. Zo leidde ik ook nooit een standaard leventje en heb veel mogen zien van de wereld. En eigenlijk leid ik nu ook niet zo’n standaard leven als ondernemende mama, die woont in een yurt en in de winter in Thailand woont.

In 2019 heb ik Human Design ontdekt en sindsdien snap ik hoe ik ben ‘ontworpen’. Ik ben nu eenmaal een outsider als Manifestor en kan en wil me niet aanpassen aan de maatschappij. Ik begrijp het ‘waarom’ erachter en dit geeft me heel veel innerlijke rust. Mede daarom leerde de ervaring dat werken in loondienst ook totaal niet bij me past, ik raak er letterlijk burned-out van. Al had ik zeker wel plezier in mijn werk in de Jeugdzorg en kon ik me eigen werktijden indelen, ik miste het holistisch kijken naar de jongeren en liep daar vaak tegen aan. Want in de Jeugdzorg wordt gewerkt met standaard protocollen, terwijl mijn inziens het werken met mensen juist om maatwerk vraagt.

Na mijn burn out in 2018 begon ik weer met reizen en toen ik weer in NL was, met ondernemen. Ik volgde verschillende cursussen zoals Reiki, Luisterkind, Energetisch Management, Human Design reader cursussen, Quantum zintuigelijk waarneming, Ademcoach opleiding en nu ben ik bijna klaar met de opleiding tot Energetisch gezinstherapeut bij Praktijk Charlotte . In mijn praktijk breng ik al deze disciplines samen, zodat ik een passend aanbod heb voor jong en oud. 

Ik werk graag met je samen om weer balans in je leven te creëren, want energetisch speelt er vaak meer dan je denkt  

human design met annelies
Annelies
van Dijk

37 jaar // moeder //  Vaktherapeut beeldend // healer // reader // zonaanbidster // dromenvanger// reiziger // wil graag in een yurt wonen // emotional manifestor 1/3

bottom of page