top of page

Over mij

Ik heb me altijd een outsider gevoeld. Ik denk en handel anders dan de meeste mensen en word daarom vaak niet begrepen. Zo leidde ik ook nooit een standaard leventje en heb veel mogen zien van de wereld. En eigenlijk leid ik nu ook niet zo’n standaard leven als ondernemende mama, die woont in een yurt.

In 2019 heb ik Human Design ontdekt en sindsdien snap ik hoe ik ben ‘ontworpen’. Ik ben nu eenmaal een outsider als Manifestor en kan en wil me niet aanpassen aan de maatschappij. Ik begrijp het ‘waarom’ erachter en dit geeft me heel veel innerlijke rust.

Omdat ik Human Design zo’n fascinerend systeem vind, ben ik er cursussen in gaan volgen, zodat ik deze kennis mag delen met iedereen die ervoor open staat. En dat vind ik superleuk om te doen! Het geeft me heel veel voldoening om anderen weer een stuk op weg te helpen in hun ontwikkelingsproces. Human Design is echt een allesomvattend systeem. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en daarom studeer ik nog steeds.

Naast dat ik mijn werk van Human Design heb gemaakt, zijn mijn relaties met mijn partner, dochter, ouders, vrienden verbeterd. Ik zie ze meer in hoe zij zijn, hoe zij navigeren in de wereld. Het onbegrip is weg, omdat ik weet hoe zij zijn ontworpen. Maar ook het onbegrip vanuit mijn omgeving naar mij, is veel minder geworden, omdat ik mijn strategie toepas. Ook weet ik nu hoe mijn natuurlijke aura werkt. Verder neem ik nu veel meer tijd om (belangrijke) beslissingen te nemen, dan voorheen en (h)erken ik mijn emotionele golven. Human Design heeft me meer zelfacceptatie gebracht en daardoor meer zelfliefde!

Hierdoor is mijn leven zoveel meer verrijkt en plezierig van geworden. En oh wat gun ik jou dit ook! Hoe fijn zou het zijn dat je begrijpt waarom je bent ontworpen zoals je bent, dat jij begrijpt waarom je in bepaalde situaties op een bepaalde manier reageert, wat je kwaliteiten zijn, maar ook je valkuilen? En nog zoveel meer! Een Human Design reading gun je jezelf en heb je voor de rest van je leven plezier aan, aangezien je altijd weer terug kan bladeren en op die manier vallen er weer nieuwe puzzelstukjes op hun plek.

Ben jij zover om jezelf helemaal te accepteren, zoals je bent?

human design met annelies.jpg
Annelies
van Dijk

35 jaar // moeder //  Vaktherapeut beeldend // healer // reader // zonaanbidster // dromenvanger// reiziger // wil graag in een yurt wonen // emotional manifestor 1/3

bottom of page