top of page

Wat heeft Human Design mij gebracht?

Bijgewerkt op: 7 feb. 2023

Aangezien ik een Human Design reader ben, lijkt het mij van waarde wat Human Design mij tot dusver heeft gebracht. Want ik kan me indenken, en zeker als Human Design nieuw voor je is, dat je je niet goed kan voorstellen wat Human Design voor iemand kan betekenen. Mij heeft het in ieder geval al heel veel gebracht! Om het verhaal niet super lang te maken, heb ik de meest belangrijke punten voor mij uitgelegd.


Bodygraph van Zonnevrouw
Mijn bodygraph


Dit heeft Human Design mij tot dusver gebracht:

Innerlijke rust

Na te begrijpen hoe ik ben 'ontworpen' en daardoor in te zien dat ik nu eenmaal een outsider ben als een Manifestor, en me niet kan en wil aanpassen aan de maatschappij geeft me dit zoveel rust. Ik begrijp nu waarom ik me een outsider voel en het anders doe en wil doen dan het grote gros van de mensheid. En dit is dus helemaal oké voor mij.


Ik kan beter omgaan met mijn emoties

Het hoort bij me dat ik me op het ene moment euforisch kan voelen en een tel later ineens melancholisch. Nu ik weet dat ik een emotionele autoriteit heb en ik te dealen heb met twee verschillende emotionele golven, herken ik die golven en weet ik dat ik op dat moment totaal niet emotioneel helder ben. Als ik de boel weer eens romantiseer bijvoorbeeld, dan weet ik dat ik in mijn 'roltrap golf' zit. Door daar erkenning aan te geven lukt het me om uit die golf te stappen en alles weer helder te zien.

Door mijn 'spontane golf' weet ik en mijn omgeving dat ik tussen allerlei emoties heen en weer wordt geslingerd op een dag. En dat dit is wat bij me hoort en maakt wie ik ben.


Minder onbegrip van mijn omgeving

Door in te zien hoe mijn natuurlijke aura werkt en mijn strategie, kan ik situaties terughalen waar ik mijn strategie niet heb toegepast en dus die situatie ook niet lekker liep. Nu ik wel mijn strategie toepas, staat mijn omgeving veel ontvankelijker voor mijn ideeën en stuit ik op minder onbegrip. En dat is erg fijn kan ik je vertellen!


De handleiding van mijn kind ontdekt

Doordat Human Design niet alleen toepasbaar is op volwassen, maar ook op kinderen. Ik heb hier onderzoek naar gedaan en zodoende weet ik hoe mijn dochter 'in elkaar steekt'. Ik heb al deze informatie gebundeld, zodat ook andere ouders hiermee geholpen zijn. Via https://www.zonne-vrouw.nl/human-design-voor-kinderen kun je hier meer over lezen.Eigenlijk is zelfacceptatie en daardoor meer zelfliefde wat mij Human Design tot dusver heeft gebracht! En daar is mijn leven zo van verrijkt en plezierig van geworden. En oh wat gun ik jou dit ook! Hoe fijn zou het zijn dat je begrijpt waarom je bent ontworpen zoals je bent, dat jij begrijpt waarom je in bepaalde situaties op een bepaalde manier reageert, wat je kwaliteiten zijn, maar ook je valkuilen? En nog zoveel meer! Een Human Design reading gun je jezelf en heb je voor de rest van je leven plezier aan, aangezien je altijd weer terug kan bladeren en op die manier vallen er weer nieuwe puzzelstukjes op hun plek.


Ben jij zover om jezelf helemaal te accepteren zoals je bent?41 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page