top of page

zo 12 nov

|

Dwingeloo

Ademkracht en Release dag: herfst editie

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ademkracht en Release dag: herfst editie
Ademkracht en Release dag: herfst editie

Tijd en locatie

12 nov 2023, 10:00 – 16:00

Dwingeloo, Stroovledder 11A, 7991 SB Dwingeloo, Nederland

Gasten

Over het evenement

De herfst periode is alweer aangebroken. De dagen zijn weer korter. De natuur laat haar prachtige kleuren zien en laat los wat haar niet meer dient. Als mens zijn wij onderdeel van deze natuur. Of zoals de Sjamanen zeggen; wij zijn de natuur. De laatste oogsten van het land worden binnengehaald. Het derde en laatste oogstfeest van het jaar wordt gevierd in dankbaarheid voordat de stille, donkere winterperiode zijn intrede doet.

Loslaten kan rauw en pijnlijk zijn en tegelijkertijd mooi en overvloedig rijk. Loslaten in deze periode vormt de basis voor nieuwe, vruchtbare bodem. Een nieuwe vruchtbare cyclus waarop weer verder gebouwd kan worden.

Zoals de natuur buiten ons zichtbaar aan het loslaten is, doen wij mensen dit binnen onszelf ook. De energie neemt af, er is eerder behoefte aan lekker met een dekentje op de bank te zitten en terug te trekken. Stilte vind steeds meer haar weg.

Tijdens de Ademkracht en Release dag: herfst editie, vragen we de Spirit van moeder Cacao om in liefde bij ons aanwezig te zijn en ons hart te openen. In alle rust staan we stil bij jouw proces van loslaten en dankbaarheid voor jouw groei dit jaar met het besef dat dit alles overvloedig terug zal komen. Je creëert hiermee je eigen, vruchtbare bodem voor een nieuw groeiseizoen.

Fysiek is het ook nodig om (oude) opgeslagen ballast los te laten. Tijdens deze dag besteden we aandacht aan het lichaam door middel van lichaamsgericht werken.

Tickets

  • Ticket

    € 95,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page