top of page

Reiki

Reiki is een natuurlijke heelmethode voor zowel lichaam als geest. De Reiki energie helpt jou op een natuurlijke wijze te ondersteunen bij jouw herstel.

Je kan bij Praktijk Zonnevrouw op twee manieren een Reiki consult ontvangen. In de praktijk of op afstand. Beide methoden zijn even effectief, maar heb je een specifieke pijnklacht, dan is het handig dat je mij de precieze plek op het lichaam kan aanwijzen.

De Reiki die wordt gegeven is Jikiden Reiki, de traditionele vorm van Reiki die in Japan wordt onderwezen. Er wordt Reiki gegeven aan de hand van de Byo-Sen, wat bepalend is voor hoe lang en waar op het lichaam de Reiki energie wordt doorgegeven. Zo kan het voorkomen dat er tijdens de gehele behandeling er 'maar' op twee plekken van het lichaam, Reiki wordt gegeven.

Reiki universele energie

Mentale klachten

Ook voor mentale klachten is Reiki een heel geschikte methode om je daarvan af te helpen. Heb je beperkende gedachten of ergens een angst of vrees voor? In zo’n 5 sessies kan ik die gedachten of angst bij jou weghalen. Tijdens de eerste sessie gaan we achterhalen waar jouw angst of beperkende gedachten vandaan komt. We gaan als het ware jouw klacht afpellen om bij de kern te komen. Dit gesprek kan plaatsvinden in de praktijk, maar kan ook telefonisch. Daarna wordt Reiki toegepast. In de sessies daarna wordt alleen Reiki toegepast. Deze duren een half uur. Er zit ongeveer een week tussen de sessies, zodat er voldoende tijd is om de behandeling door te laten werken. Deze sessies kunnen ook op afstand, zodat je niet per se naar de praktijk hoeft te komen.

Voor de behandeling van mentale klachten is er een speciaal tarief; €100

Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
bottom of page