top of page

Healy

Een klein apparaatje wat jou kan scannen en precies vertelt waar jouw lichaam en/ of geest op dat moment behoefte aan heeft. Vervolgens wordt dit naar jouw lichaam en aura verzonden doormiddel van frequenties. Maak kennis met dit bio resonantie apparaatje voor thuis, de Healy!

Ik heb mijn Healy sinds half februari 2021 en ben zo blij dat ik de Healy aan mezelf cadeau heb gedaan! Ja het is een behoorlijke investering, en daar heb ik zeker ook een paar nachtjes over geslapen, maar dat is het me dubbel en dwars waard; Ik heb al jaren last van slapeloosheid (als kind had ik daar al last van) en dat is nu gewoon weg! Ik kan weer slapen in plaats van soms wel 4 uur wakker liggen. En dat geeft energie! Anders was ik ’s ochtends niet vooruit te branden, nu heb ik energie als ik m’n bed uitstap. Ook kom ik de meeste dagen zonder dip rond 16:00 – 17:00 uur door.

Verder ben ik veel minder moe tijdens mijn menstruatie,

* Wordt mijn gezichtshuid zuiverder

* Raak ik eindelijk mijn overtollige zwangerschapskilo’s kwijt doordat mijn hormonen weer in balans komen.

* Groeit mijn haar sneller

* Zijn mijn nagels sterker

* Heb ik een snellere wondgenezing

healy.jpg
Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.

Al bijna heel mijn leven kamp ik met chronische klachten. Ik heb toen ik 2 jaar was de ziekte van Pfeiffer gehad. Deze ziekte wordt veroorzaakt door het Epstein Barr virus (EBV), met alle gevolgen van dien. Vooral chronische vermoeidheid speelt een grote rol in mijn leven. In het reguliere circuit konden ze helaas niets voor mij betekenen en zodoende ben ik het alternatieve circuit ingerold. Op mijn 14e heb ik voor het eerst kennisgemaakt met bio resonantie. Een therapievorm waar ik veel baat bij heb (gehad), 

Nadat ik mijn studie Vaktherapie Beeldend had afgerond heb ik er nog over nagedacht om Homeopathie of mesologie te gaan studeren. Maar om weer 5-6 jaar te gaan studeren, vond ik te lang. Jammer vond ik dat, want het leek me ook zo fijn om ook mensen met lichamelijke klachten te kunnen helpen. Toen kwam de TimeWaver op mijn pad, De TimeWaver is een bio resonatie apparaat die bio resantie therapeuten gebruiken in hun praktijk. Eigenlijk de grote broer van de Healy. Maar opnieuw vond ik de studie te lang. 

Jaren verstreken en in 2021 kwam de Healy op mijn pad. De makers van de TimeWaver hadden nu een bio resonantie apparaatje voor thuis ontwikkeld! Maar oei, slik, die kost nogal wat! De Healy had op dat moment een flinke korting en na wat nachtjes er over slapen, ben ik overstag gegaan. En daar ben ik, maar ook mijn dierbaren, nog steeds heel blij mee! Want je kan met de Healy natuurlijk niet alleen jezelf, maar ook anderen inlcusief huisdieren helpen.

In de toekomst ga ik een Healy therapeuten cursus volgen, zodat ik dan ook frequentietherapie kan gaan geven in mijn praktijk!

Sponsor

Healy World werkt met een sociaal verkoop systeem. Dit houdt in dat je de Healy via een sponsor koopt en dat deze sponsor jou van alle informatie voorziet. Ook is het mogelijk om na aanschaf van een Healy (maakt niet uit welke versie) zelf sponsor te worden. Op deze manier kan je een extra inkomen genereren en dus ook de aanschaf van de Healy weer terug verdienen!

Heb je interesse in de Healy, plan dan snel een gratis Healy reading in, want tot en met het einde van deze maand koop je de Healy nog for life. Daarna gaan ze werken met abonnementen en geloof mij, dit wil je niet!

Ben je overtuigd en wil je meteen een Healy aanschaffen? Via deze link ga je naar de Healy shop https://www.healy.shop/nl/partner/?partnername=Anneliesvdijk en word ik jouw sponsor. Ik ga je dan begeleiden in de wereld van Healy en ik geef je er ook de cursus HEAlYou Beginners Training t.w.v. €150 van Dr. Roy Martina erbij!

Welkom in de wonderlijke wereld van frequenties!

Disclaimer : Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

bottom of page